2021-03-09 12:26:45• hírek • közlemény

Az online térbe költözik a Gyerek Ki Mit Tud

Mivel Nagykároly járványügyi szempontból vörös zónába került, a Gyerek Ki Mit Tud XIV. kiadása online térbe költözik - tájékoztatták híroldalunkat a szervezők.

A verseny két kategóriában zajlik: óvodások és I-IV. osztályos diákok korcsoportjában. A versenyre benevező gyermekek előadhatnak egy éneket, szavalhatnak verset, vagy akár táncolhatnak is. A produkcióról a házilag készített felvételt a festivalcarei@yahoo.com e-mail címre lehet beküldeni 2021. március 26-ig. A felvétel nem haladhatja meg az egy perces időkorlátot. FIGYELEM: Csak e-mailben küldjenek videófelvételeket. A Facebookra küldött üzeneteket figyelmen kívűl hagyjuk.


A legjobbnak ítélt produkciókat díjazzák majd a szervezők. A díjakat a kényszervakáció után vehetik majd át a jutalmazottak. A szervezők azt kérik a versenyre nevező gyermekek szüleitől, hogy a kis videóklip elküldésével egyidejűleg a gyermek nevét, életkorát is jelöljék meg, valamint írják oda, hogy hozzájárulnak-e a filmecske internetes megjelentetéséhez. A kisfilmeket ugyanis a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság hivatalos Facebook-oldalára is feltöltik majd.


A verseny minden gyermek számára nyitott, bárhonnan várják a jelentkezőket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: